Yve

Volkorenwrap met gerookte zalm, avocado en spinazie

Wat ik als eerste heb gegeten na de bevalling van de 'verboden' ingrediƫnten? Gerookte zalm! Tijdens mijn zwangerschap heb ik weinig gemist qua verboden eten en drinken. Alcohol mis ik sowieso niet, dat dronk ik al zelden en nu ik nog borstvoeding geef drink ik nog steeds niet. Maar waar ik de laatste weken van de zwangerschap wel erg naar uitkeek was gerookte zalm! Dus, hierbij mijn craved post-partum lunch. En gelijk ook weer eens een recept van een lekkere gezonde lunch voor op mijn blog!

RECEPT

Voor 1 persoon

Benodigde tijd

10 minuten

Ingrediƫnten

  • 1 volkoren wrap/tortilla

  • 50-60 gr gerookte zalm

  • Heks'nkaas

  • Halve avocado

  • Halve komkommer

  • Handje verse gewassen spinazie

  • Versgemalen zwarte peper

Benodigdheden

  • Kaasschaaf

Bereiding

  1. Was de komkommer en schaaf in de lengte slierten met de kaasschaaf.

  2. Snijd de halve avocado in plakjes.

  3. Besmeer de volkoren wrap met heks'nkaas en beleg het verder met een paar slierten komkommer, de zalm, avocado en spinazie.

  4. Maak het af met een beetje versgemalen zwarte peper.

  5. Rol de wrap op en geniet ervan!


#vis #zalm #lunch #wrap