top of page

Kaasstengels met za'atar

Bijgewerkt op: 5 mei 2020

Wanneer ik ingrediënten over heb, vind ik het zonde om het weg te gooien en probeer ik er nog iets te maken. Zo is dit lekkere snackje ontstaan. Ik had ik nog bladerdeeg over en een plakje kaas. Leg ze op elkaar met wat kruiden, stop het in de oven en je hebt deze hele lekkere kaasstengels! Easy as that. Voortaan geen droge voorverpakte zoutjes meer bij de borrel!


RECEPT


Benodigde tijd:

Voorbereiding: 5 min

Bereiding: 20 min



Ingrediënten voor vier stengels

  • 2 vellen bladerdeeg uit de diepvries

  • 2 plakken kaas

  • 2 tl za'atar


Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.

  2. Leg de bladerdeegvellen te ontdooien op een snijplank.

  3. Snijd elke bladerdeegvel in vier repen.

  4. Leg op 4 repen een reep kaas en strooi wat za'atar erop. Leg een tweede reep bladerdeeg op elke reep die je net hebt belegd en probeer er een beetje een swirl van de draaien.

  5. Leg de stengels op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in ongeveer 20 minuten gaar.


 

Heb je vragen/opmerkingen over dit recept? Laat gerust een berichtje achter!

bottom of page