top of page

Meloenbolletjes met parmaham

Bijgewerkt op: 13 dec. 2020

De klassieke Italiaanse combinatie van galiameloen met parmaham, maar dan aan een satestokje!


Ik vind het altijd leuk om in een kookwinkel rond te snuffelen en meestal koop ik niks omdat ik wil voorkomen dat m'n huis vol ligt met keukenspulletjes die ik maar één keer gebruik. Zo heb ik een keer toch iets gekocht; een meloenbolletjes lepel (zie foto onderin) om meloen bolletjes mee te maken. Je gebruikt het net als een ijsbolschep. De bolletjes heb ik aan een satestokjes geregen en de parmaham ertussen. Leuk voor bij een barbecue als appetizer.


Uiteraard heb ik die bolletjes schep sindsdien nog maar één keer gebruikt..!
 

Comments


Heb je vragen/opmerkingen over dit recept? Laat gerust een berichtje achter!

bottom of page